DOBERDREAMS
HOE DOBERDROMEN UIT KUNNEN KOMEN ....
HOMESCHILDERIJENTEKENINGENNIEUWS,AGENDACONTACTOPVANMG/RESCUE DOBER
VALCO, PELLE, CALLA


HIER EEN KORTE KENNISMAKING MET PELLE, VALCO EN CALLA


IK BEN PELLE


Geboren op 24 november 1999, in het huis van onze baas. Mijn moeder was bruin, Bo van Eggelbolts Stam, mijn vader zwart, Winston van de Astra HoeveIK BEN VALCO

 

VALCO VAN DE GROOTE MAAT

Ik ben geboren op 21 september 2001, ik hou van het buitenleven, voetballen, eten en zwemmen; zie de zon ook altijd in het water schijnen, want ik vind bijna alles reuze leuk.

Ze zeggen dat ik een beetje ADHD heb.

Ik lijd aan het Wobbler-syndroom, en heb het een beetje aan mijn hart, maar ben een Grote Jongen, dus trek ik mij daar niets van aan.


VALCO VAN DE GROOTE MAAT is toch nog onverwacht aan zijn hartfalen overleden op 31-5-2010. Wij zijn dankbaar dat hij nog zijn bijdrage aan het opzetten van deze website heeft kunnen leveren.


Dit is CALLA, sedert 26-5-2010 via de opvang bij ons komen wonen. Zij kan nog niet lezen en schrijven, dus zal ik, Pelle, haar dat zo snel mogelijk bijbrengen, zodat zij samen met mij de site in de naam van mijn betreurde Grote Maat Valco kan gaan voortzetten.

CALLA

Geboren op 7-4-2010, uit de bruine moeder Xyfarah vom Eschenbruch en de zwarte vader Duvel.

Ze is HEEL erg druk, heel slim en houdt van overal in bijten, rondrennen en eten, en moet nog een heleboel leren. Vooral nu lezen en schrijven, zodat ze haar bijdrage aan deze site kan gaan leveren, ze mag wel eens haar steentje bijdrage voor haar kost en inwoning.

Ik ben niet van plan dat met mijn grijze haren allemaal alleen te gaan doen!

                                              PELLE  
HOME
SCHILDERIJEN
TEKENINGEN
NIEUWS,AGENDA
CONTACT
OPVANMG/RESCUE DOBER