DOBERDREAMS
HOE DOBERDROMEN UIT KUNNEN KOMEN ....
HOMESCHILDERIJENTEKENINGENNIEUWS,AGENDACONTACTOPVANMG/RESCUE DOBER
DE SCHILDER

OVER DE SCHILDER

 

door:   Pelle, Calla en ( IN SPIRITO) Valco


Wij wonen met onze baas, de kunstschilder Constantijn, op een boerderijtje in Drenthe.


Onze baas is natuurlijk helemaal ons niet de baas, dat denkt hij maar en wij laten hem in die waan, maar gewoon onze eigenaar. Hij is kunstschilder, en wat hij maakt vinden wij heel mooi (vooral omdat hij ook ons heeft geschilderd...!)


Hij is al oud (want geboren in 1959), stokoud dus eigenlijk, en heeft ons laten weten erg dol op ons en op alle Dobermanns te zijn, en ze graag schildert.


Dus vonden wij dat we maar eens een website moesten opzetten voor hem (op zijn leeftijd vindt hij dat ZO moeilijk, hij schermt er altijd mee dat hij wel met penselen, maar niet zo goed met digitale dingen overweg kan.... pfftttt... )


Hij maakt al jaren prachtige olieverfschilderijen en tekeningen, en ook nog andere kunstzinnige dingen, met voornamelijk dieren als onderwerp.

 

En is altijd zo begaan met het Lot van Andere Dobermanns, dat wij vinden dat hij dan maar eens een kwart van die verdiensten moet afstaan aan andere Dobers, die niet zo'n "baas" hebben getroffen.


Een portret op formaat 40 x 50 cm kost 450.-- euro.

Dat is dan "de kop" met een stukje borstpartij. Zo'n portret wordt handgeschilderd in olieverf, naar door u zelf aangeleverd fotomateriaal. In dat geval gaat er daarvan  25%, dus ca. 110.- euro naar de Stichting Dobermann Rescue Nederland.

Daarmee worden Dobers geholpen die door deze Stichting in opvang zijn genomen!

Maar uiteraard zijn alle formaten en prijzen mogelijk, dezelfde verdeelsleutel zal worden toegepast.


Alle doeken spijkert hij zelf handmatig op, dus niets is standaard of pre-fab; het oude ambachtelijke vakwerk (hij is een beetje ouderwets)..

Bezig aan het portret van SARINA ......


Wij, Pelle en mijn helaas afgelopen mei overleden maatje Valco, en nu dus met de jonge Calla, hebben het voortouw maar genomen, actieve Dobers als wij zijn, want onze "baas" is soms nogal dromerig. Laat die nou maar schilderen, dan gaan wij onze Dobervriendjes helpen!


Volg ons naar de andere pagina's!


PAARDENSCHILDERIJEN VAN CONSTANTIJN:

WWW>PAARDENPALET.NL

HOME
SCHILDERIJEN
TEKENINGEN
NIEUWS,AGENDA
CONTACT
OPVANMG/RESCUE DOBER